Živý webinář: Measuring Your Success with AdWords Conversion Tracking

Ve středu, 27. dubna 2011 se koná další živý a interaktivní webinář, který vás naučí pracovat s funkcí Conversion Tracking (sledování konverzí) na vašem AdWords účtu. Conversion Tracking je nástroj, který pomáhá měřit, jak efektivní jsou vaše reklamy a klíčová slova pro řízení prodeje. Díky této funkci zjistíte, co se děje poté, co uživatel klikne na váš inzerát. Získáte přehled o tom, která klíčová slova jsou opravdu funkční k dosažení vašich obchodních cílů.

Nástroj Conversion Tracking nejdříve vyhodnotí, které prvky jsou na vaší stránce důležité, sem patří zejména položky, jako je nákup nebo přihlášení. Poté sleduje, která z vašich klíčových slov vedou uživatele právě k těmto důležitým akcím, známým jako konverze.

Co vám seminář nabídne?

V semináři na téma sledování konverzí vás specialisté z AdWords provedou základním nastavením funkce Conversion Tracking a pomohou vám analyzovat vaše reporty. Zjistíte, která klíčová slova a reklamy ústí v konverze na vašem webu. Podíváte se také na některé pokročilejší funkce jako je Conversion Optimizer nebo Search Funnels, které vám pomohou dostat z vašeho AdWords účtu maximum.

Webinář bude opět prezentován specialisty AdWords jako součást AdWords Online Classroom (UK), konat se bude ve středu 27. dubna od 15 do 16 hodin. Chcete - li zvýšit efektivitu svých webových stránek, neváhejte se zaregistrovat přes http://adwords.blogspot.com/.

 

Autor: Tým SOVA NET, 25. 4. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.