V Brně proběhl 6. ročník veletrhu Svět reklamy

Šestý ročník prezentačního veletrhu firem z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie proběhl dnes, v úterý 20. září 2011 v Interhotelu Voroněž v Brně. Od 9 do 17 hodin tu mohli odborníci na marketing a reklamu načerpat nové nápady, trendy a inspiraci. Celkem se na veletrhu prezentovalo kolem 70 firem. Akce, kterou pořádá společnost Omnis Olomouc, se bude konat také v Praze - 4. října 2011 v Hotelu Diplomat.

Brněnský veletrh nabídl především příležitost navázat kontakty s firmami, které působí v oblasti reklamy, marketingu a polygrafie. Prezentovaly se zde nejen reklamní a marketingové agentury, ale také tiskárny, výrobci reklamních a dárkových předmětů, firmy z oboru velkoplošné reklamy, podpory prodeje, signmakingu a také některá média.

Letošní Svět reklamy nabídl doprovodný program v podobě přednášek na odborná témata. Návštěvníci veletrhu mohli podrobněji nahlédnout do následujících tematických oblastí: Budování značky, Případová studie budování značky, Základy autorského práva se zaměřením na praxi, Nejčastější typografické chyby, Logo a CID – základní stavební prvky budování firemní komunikace. Na realizaci jednotlivých prezentací se podílela agentura Media Age, Unie grafického designu a advokátní kancelář Tschöpl & Partner.

Seznam všech vystavovatelů a detaily o veletrhu najdete na webu společnosti Omnis.

 

Autor: Tým SOVA NET, 20. 9. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.