Facebook Studio: nová platforma marketingové komunity

Facebook Studio je nový oficiální web pro komunitu zabývající se marketingem na Facebooku. Facebook Studio by mělo nabídnout prostor pro sdílení práce a uznání kreativity, má se stát místem kde je možné prezentovat své kampaně a posilovat strategie díky inspiraci nejlepšími projekty z marketingu na Facebooku. Facebook Studio se prezentuje jako platforma, kde se začátečníci mohou učit od nejlepších facebookových marketérů.

Soutěž kampaní i sdílení kreativních myšlenek

Na webu Facebook Studio je možné zadat kompletní údaje o marketingové kampani, nahrát video a obrázky. Potenciální zákazníci a fanoušci i další členové komunity hodnotí, která kampaň se jim nejvíc líbí. Top kampaně se automaticky dostanou do kategorie Spotlight, tedy do stálého výběru toho nejlepšího, jak propagovat značku na Facebooku. Projekty z této kategorie budou soutěžit o cenu Facebook Studio Award.

Facebook Studio má ukázat, jak agentury a marketéři mohou vytvářet vliv pomocí marketingu na Facebooku. Ambicí je sdílet kreativní myšleny z celého světa, vytvořit databázi zdrojů odpovědí na otázky z oblasti marketingu na Facebooku i prostor pro vytvoření vlastní kampaně. Cílem platformy je porozumět tomu, jakým způsobem marketingová komunita používá Facebook k nastartování obchodních výsledků.

 

Autor: Tým SOVA NET, 26. 4. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.