Google spustil své sociální tlačítko +1 celosvětově

Od 27. června 2011 je tlačítko +1 oficiálně spuštěno globálně a začíná se objevovat ve výsledcích vyhledávání po celém světě.  Google uvedl, že se spuštěním sociálního tlačítka začne nejdříve na stránkách jako je google.co.uk, google.de, google.jp a google.fr a následně bude rychle expandovat na všechny ostatní vyhledávácí stránky Googlu v dalších zemích.

Dlouho diskutovaný a očekávaný sociální nástroj Googlu, tlačítko +1 bylo před několika měsíci spuštěno pro výsledky vyhledávání v angličtině na google.com. Tlačítko +1 přineslo možnost doporučovat svému sociálnímu okruhu oblíbené obsahy ve vyhledávání na Googlu. Na stránkách napříč webem je nyní možné implementovat toto tlačítko, což umožňuje dalším uživatelům najít daný obsah přesně v okamžiku rozhodování. Dalším krokem Googlu je nyní rozšíření tlačítka na ostatní země.

Pokud jste uvažovali o implementaci tohoto sociálního nástroje na svůj web, nebudete už muset dlouho čekat. Chcete-li získat detailní informace, navštivte Google Blog Česká republika.

Autor: Tým SOVA NET, 30. 6. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.