Open Call: získejte účast na Google Developer Day a Android ADK

Vzhledem k blížící se registraci na Google Developer Day připravil Google šanci pro vývojářské dobrodruhy: speciální Open Call. Intenzivní a časově omezená soutěž je pořádaná společně s Google Users Groups po celém světě. Nabízí možnost ukázat své schopnosti, získat exklusivní vstup na Google Developer Day a navíc také Android ADK kit.

Open Call představuje kromě prezentace h4x0r skills také zajímavou příležitost jak si zajistit účast na českém Google Developer Day (koná se 18. října 2011 v Praze). Vzhledem ke kapacitnímu omezení - například v loňském roce převyšoval zájem o účast možnosti konference dokonce dvojnásobně, bude ideální získat před ostatními zájemci náskok. Aby byl letošní výběr účastníků odlišný od pravidla, kdo se dřív přihlásí, ten se zúčastní, je tu globální vývojářská soutěž Open Call. Úspěšní řešitelé získají vstup na GDD a i když nevyhrajete, vaše šance na účast se zvyšuje.

Android ADK a HTML 5

Letošní výzva Open Call se soustředí na dvě základní témata: Android ADK a HTML5. V každé zemi bude vybráno z obou témat až 10 projektů, které budou vystaveny online a v reálu na Google Developer Day. Open Call pro Android ADK se otevře už toto pondělí 18. července 2011 od 18:30 středoevropského času. Pro začátek můžete počítat s bleskovým online testem. Pro další informace a registraci, navštivte Official Google Blog Česká republika.

 

Autor: Tým SOVA NET, 15. 7. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.