Registrace do vzdělávacího projektu Týden s internetem

Od příštího týdne startuje vzdělávací projekt Týden s internetem pro podnikatele a firmy aneb Získejte náskok! Organizátorem akce je český Google společně s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR a časopisem Profit. Registrovat se do tohoto projektu je možné až do 30. září 2011 do 12.00 hodin.

Vzdělávací projekt je kompletně prezentován na webu http://www.tydensinternetem.cz/ kde je možné najít příběhy úspěšných českých podnikatelů, z různých oborů, kteří již internet ve prospěch svého podnikání využili a zvýšili tak svou konkurenceschopnost na trhu.

Projekt je vlastně bezplatnou online univerzitou, která bude probíhat v pěti dnech. Účastníci se seznámí hlavně se základními principy jak využít internet a online nástroje v podnikání ve svůj prospěch. Google účastníkům kurzu poskytne také podkladové materiály o základech online reklamy a startovací kupóny pro rozjezd reklamní kampaně na internetu. Kurz začíná již 3. října 2011 a lze se na něj registrovat přes výše uvedený web.

Autor: Tým SOVA NET, 29. 9. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.