Google představil novinku pro prohlížeč Chrome 13: Instant Pages

V souvislosti s betatestováním prohlížeče Google Chrome 13 byla představena také inovace ve vyhledávání, kterou tento prohlížeč podporuje: Instant Pages neboli instantní stránky. Jedná se o nový prvek, který pomůže uživatelům dostat výsledky svého vyhledávání ještě rychleji, v některých případech dokonce „instantně". Funkce Instant Pages je umožněna speciálně vytvořenou technologií, která je součástí vyhledávače Google Chrome 13. Technologie Instant Pages by měla umožnit inteligentní vyhledávání na webu, nejlepší odpověď na dotaz uživatele by měla být nalezena precizně a s mimořádnou rychlostí.

Instant Pages: rychlost a přesnost ve vyhledávání

Cílem funkce Instant Pages je pomoci návštěvníkům dostat se na vaše stránky rychleji. V okamžiku kdy Google spustí Instant Pages pro vaši stránku, uživatelé mohou začít interagovat s vaším webem téměř okamžitě, bez čekání na to, až se nahraje text nebo obrázky. Instantní stránky však budou pro váš web spuštěny pouze v případě, že Google získá maximální jistotu, že vaše stránka je tím přesným výsledkem, který uživatelé hledají.

Technologie Instant Pages bude podle Google Webmaster Central Blog testována během tohoto léta a následně se plánuje její spuštění ve stabilních verzích Chromu, tak aby bylo možné získat zpětnou vazbu od uživatelů a majitelů webů.

 

Autor: Tým SOVA NET, 22. 6. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.