Neformální setkání s Googlem, aneb #gpivo tentokrát v Brně

Poté co Google slavil velké úspěchy s neformálním setkáním svých příznivců v Praze, které bylo definováno jako neoficiální pokec se členem Google Android týmu Sparky Rhodem, se členy GUGu, zaměstnanci českého Googlu, s českými startupisty, vývojáři, novináři a twitter celebritami, se podobná akce odehraje také v Brně. Ambicí neoficiálního pražského setkání bylo vytvoření přátelské atmosféry, ve které bylo možné ukázat a zkonzultovat aplikace a probrat řadu souvisejících témat.

Cílem neformální akce v Brně je především vytvořit příležitost k setkání a seznámení se zajímavými lidmi. U této akce můžete zapomenout na všechny tradiční oficiality jako pevně stanovený program, oficiální uvítání, prezentace v powerpointu nebo panelové diskuse. Pokud se rozhodnete zúčastnit, dostanete jednoduše welcome drink od Googlu zdarma a pak už se jen zapojíte do debaty podle své libosti.

Účast na brněnské akci přislíbili například @jakubcizek, @eliskah, @chlebovo nebo @ondrejvalka, které můžete znát z internetu. Google akce, neboli „#gpivo" se chystá v úterý 28. června od 7 hodin večer v kavárně Falk v dolním prostoru, který má kapacitu zhruba 50 lidí. Pokud máte zájem o účast na této akci, můžete se zapsat přes oficiální blog Google Česká republika. V případě, že by zájem přesáhl očekávání, jsou organizátoři připraveni zajistit i větší prostory.

Autor: Tým SOVA NET, 20. 6. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.