Speciální webinář poradí jak efektivně implementovat tlačítko Google +1

Před pár týdny spustil Google své sociální tlačítko +1, reaguje tak na masivní úspěch sociálních sítí, kterým v současnosti jednoznačně dominuje Facebook. Podle italského analytika Vincenza Cosenzy (http://www.vincos.it/), který se zabývá systematickou analýzou sociálních sítí a vytváří jejich analytické mapy, ovládá Facebook (k červnu 2011) 119 ze 134 zemí, a blíží se tak hranici 700 milionů uživatelů.

Sociální sítě se v poslední době ukázaly jako velmi progresivní nástroj internetového marketingu a propagace značky online, včetně vytváření specificky cílených publik. Na tyto možnosti reaguje i Google, se svým tlačítkem +1, které umožňuje návštěvníkům doporučovat obsah stránek ve vyhledávání Googlu a to přímo z vašeho webu. Uživatelé jsou při vyhledávání motivováni doporučením svých přátel a kontaktů, které mohou vidět pod výsledky vyhledávání. Pro majitele webu je zajímavým výsledkem především vyšší kvalita provozu z Googlu.

Jak si poradit s tlačítkem +1?

Co všechno obnáší implementace tlačítka +1? Jak to zařídit, aby zkušenost s tlačítkem na vašem webu byla uživatelsky přátelská? Kam na stránce tlačítko umístit a jak nastavit správné URL? Na tyto a další otázky odpoví webinář Googlu, který se zaměřuje speciálně na problematiku tlačítka +1.

Online seminář se bude konat v úterý 21. června 2011 ve tři hodiny evropského času. Problematikou sociálního tlačítka bude provázet zástupce vývojářů Googlu, Timothy Jordan. Naučíte se jak implementovat +1 na váš web, získáte technické detaily implementace, prezentovány budou nejlepší způsoby jak zajistit maximální efekty tlačítka. V průběhu webináře se bude diskutovat o těchto hlavních tématech:

• Začínáme s +1
• Osvědčené postupy
• Rozšířené možnosti
• Měření
• Prostor na vaše otázky a odpovědi

Pokud vás zajímají možnosti tlačítka +1 a chtěli byste jej využít na svém webu, můžete se na seminář registrovat na Google Webmaster Central Blog.

 

Autor: Tým SOVA NET, 16. 6. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.