Jak najít odpovědi na specifické otázky v oblasti SEO?

Pokud se profesionálně zabýváte problematikou SEO a internetového marketingu, určitě občas narazíte na problém, se kterým si nevíte rady. Specifické dotazy z praxe vyžadují jednoznačné odpovědi. Ty vám může nabídnout Google, který již před několika lety spustil oficiální Google Webmaster Help YouTube Channel. Cílem tohoto komunikačního prostředku bylo především navázat kontakt s webmastery a SEO specialisty a pomoci jim v řešení konkrétních problémů. V tomto kanálu Matt Cutts a další softwaroví inženýři publikovali stovky video návodů a odpovídali na četné otázky specialistů na SEO a online marketing.

Webmaster Help Channel stále představuje skvělý zdroj informací. V řadě případů v minulosti zde Google potvrdil nebo vyjasnil kontroverzní témata a nasměroval SEO odborníky správným směrem a zároveň jim poskytl užitečné postřehy a rady.

Podle Webseo Analytics publikoval Matt Cutts před několika dny na svém blogu informaci o tom, že jeho tým plánuje vytvoření nové série informačních videí - Webmaster Videos. Tentokrát, namísto krátkých jedno až dvouminutových videí, chce se svým týmem vytvořit komplexní průvodce tím jak Google v oblasti SEO funguje, a proč funguje právě tímto způsobem.

Jak získat odpovědi na své SEO dotazy?

Pokud chcete, aby Matt a jeho tým zodpověděl konkrétní otázky, které si v oblasti SEO kladete, navštivte Google Moderator page. Na této stránce můžete položit své dotazy a hlasovat pro ty, které zde považujete za nejvíce zajímavé. Otázky s nejvíce hlasy budou následně zodpovězeny Mattem Cuttsem v připravovaných videích. Na Google Moderator Page možná najdete publikované otázky, které jste si už sami položili, nebo můžete pokládat zcela nové dotazy, pro inspiraci se podívejte například na Blog Webseo Analytics.

 

Autor: Tým SOVA NET, 19. 7. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.