Sledujte letošní konferenci Google I/O přímo u vás doma

Lístky na konferenci Google I/O 2011, která se koná v Moscone Center v San Francisku, byly vyprodány během 59 minut. Prestižní setkání tisíců vývojářů proběhne ve dvou dnech, 10. a 11. května 2011 a nabídne klíčová technická témata, zaměřená na tvorbu nové generace webových, mobilních a podnikových aplikací s Googlem a open web technologiemi jako je Android, Google Chrome, Google APIs, Google Web Toolkit, App Engine a další.

Jak participovat na Google I/O?

Další možností jak se konference zúčastnit jsou speciální I/O Extended party, které po celém světě pořádají lokální vývojoví leadeři a zástupci univerzit. Na Extented party se budou živě promítat klíčové myšlenky a všechny zásadní části zasedání, jejich cílem je vytvořit platformu pro setkání místní developerské komunity. U nás ji v Praze a Brně pořádá skupina uživatelů Googlu - GUG.cz. Zdaleka nejpohodlnější způsob jak „být při tom", je sledovat konferenci online na stránce http://www.google.com/io.

I/O Live přinese zajímavosti, produktová dema i přednášky přímo z Moscone Center. Od 10. května se domovská stránka konference Google I/O promění na kanál I/O Live, kde bude možné sledovat živá videa ze dvou největších přednáškových sálů, číst real - time titulky z živě vysílaných přednášek a posílat své dotazy Sandbox vývojářům.

 

Autor: Tým SOVA NET, 11. 4. 2011

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady zpracování osobních údajů.
Děkujeme za vyplnění formuláře.Odeslání formuláře se nezdařilo.